(Android/iOS) Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games کلیدهای نامحدود تقلب می کند
Feb 5, 2022 11:11:44 GMT 4
Post by picanaresgu on Feb 5, 2022 11:11:44 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Team - Chef\u0027s Roger Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
در این بازی تبلیغات زیادی وجود دارد اما بازی خوب است. من عاشق این بازی هستم. وقتی آزاد هستم دوست دارم این بازی را بازی کنم. من به همه شما می گویم که باید این بازی را انجام دهید. اولین بار که داشتم این بازی رو بازی میکردم فراموش کنید که زمان چیه و از چند ساعت بازی میکنم.برای تجربه بازی میگم اینو دانلود کنید.❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤
یک ستاره کم دادم چون وقتی می خوای بری تو بازی باید از نت بری بعد دیگه بدون نت بازی کن لطفا این مشکل و پیگیری کنید.
این یک بازی سرگرمکننده است و آسان است، حدس میزنم وقتی سطوح بیشتری را بالا میبرید سختتر میشود
من واقعاً این بازی را دوست دارم و بازی کردن آن بسیار آسان است، اما در 5 روز گذشته نتوانستم آن را بازی کنم و اکنون می گوید به زودی می آید.
بازی بسیار خوبی است که آنها باید کمی زمان بیشتر و جواهرات بیشتری به شما بدهند
سلام این بازی خوبه و باحال هست ولی موقع باز کردنش رو ٪84می مونه چون خیلی اصبانی شدم بجای یکی 3تا ستاره کم کردم 😡لطفا حل کنید
Rush Royale: Tower Defense TD உத்தி fuy
لطفا سطوح بیشتری را تبلیغ کنید، من در سطح 664 هستم و دیگر در دسترس نیستم، من منتظر سطوح بیشتر از 2 ماه پیش هستم، پیام "به زودی" هر بار ظاهر می شود، اگر نه به زودی حذف خواهم شد. و مردم فقط برای اطلاع شما: من حتی هیچ پول واقعی در این بازی خرج نمی کنم 🤗
کند لود می شود، گوشی من را فریز می کند و در حین بازی کردن، ناگهان خاموش شد...
بازی آشپزی دوست دارم
چالش های زمانی این است که روزه بگیرید، برای بازی کردن به پول نیاز دارید. راه به بسیاری از اضافه می کند. شرم می تواند یک بازی سرگرم کننده باشد اگر به خاطر التماس پول نبود...
نمیاره بالا
به روز رسانی: از زمانی که گوشی را عوض کردم، نمی توانم بازی خود را با نمایه فیس بوک خود متصل کنم و ایمیل های بی شماری ارسال کرده ام و هیچ پاسخی یا هیچ کمکی دریافت نکرده ام!
Echipa de gătit - Chef Roger si jocuri de gatit Arcade fzpb
اصلا داخل بازی نمیره نصب نکنید وقتی بازی میشی تا ۹۳ درصد میره دیگه ۱۰۰ نمیشه که وارد بازی بشه
بازی فوقالعادهای است، اما اکنون 4 ماه است که هیچ چیز در لیست من برای انجام دادن وجود ندارد، فقط میگویم "به زودی میآید"، اکنون ستارههای زیادی دارم اما چیزی برای بازسازی ندارم.
بد نیست
چرا من هرکاری میکنم نصب نمیشه؟
یک ستاره خیلی 💌
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games Arkaadmängud qzzn
بازیه عالی 👌🏻👌🏻❤️ هست ولی اینترنتی هست اگر اینترنتی بهتر نبود
بازی
این بازی بسیار خنده دار است. من آن را خیلی دوست دارم
تژماذجدایتاینزلین
بازی بدی هست یه ساعت آشپزه داره منو نگاه میکنه بگید چجوری بیارمش
این بازی خوبه کس مادر هرکی که میگه مرحله ی3 باز نمیشه 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
بازیش خوبه ولی خیلی گیر میکنه این باعث میشه نتونم خوب بازی کنم
این یک بازی اعتیاد آور است اما نیاز به بهبود زیادی دارد، بنابراین من به 3 ستاره امتیاز داده ام. صبر مشتری نیاز به نگاه کردن دارد، کسب سکه های بیشتر باید نگاه کند، و همچنین کسب یاقوت های بیشتر، همه آنها نیاز به بهبود دارند زیرا اگر می خواهید پیشرفت کنید باید با پول واقعی خرید کنید.
سرگرم کننده! فقط ای کاش می توانستید مبلمان را انتخاب کنید، اما من از بازی آن لذت می برم! اوه من هستم یا شخصیت اصلی شبیه مرد فیلم دیزنی راتاتویی فقط با سبیل است؟ لول
صفحه ی اولش بالا نمیاد
واقعاً ناامید و ناامید، بازی برای سرو ظرف با لمس آنقدر حساس بود، در حین سرو کردن همه چیز به سطل زباله می رود، لطفاً آن را اصلاح کنید. این همان چیزی است که با دوبار ضربه زدن ظرف به سطل زباله می رود بسیار حساس است، اگر بتوان آن را به جای دو بار ضربه زدن تغییر داد، خیلی بهتر نیست؟
خیلی دوست داشتنی. ... و بازی های آشپزی لذت بخش. .... انیمیشن خوب است .... اما من فکر می کنم بازیکن باید مراسم تغییر نام راجر را داشته باشد ... به نام بازیکن ... به علاوه راجر باید بلندتر صحبت کند تا نام بازیکن را صدا کند. .. اما در غیر این صورت. ..بازی فوق العاده برای انجام. ..... وقت کشی اگر طرفدار آشپزی بازیکن بازی هستید. ....
بازیش جالبه.ولی چرا الان که میخام برم قسمت آشپزخونه دیگه باز نمیشه.چرابس اینجوری شد؟ خیلی مسخرست چرابس بروز رسانی هم کردم باز نمیشه.واقعا که،🤨🤨🤔😐
کلی مرحله هاشورفته بودم اما یهورفت مرحله یک نمیدونم چرالطفا بررسی کنید😑
جذابه دوست داشتم
خوبه بازیش
سرگرمی و سطوح خیلی سخت نیستند. تنها چیزی که من دوست ندارم این است که وقتی تزئین اتفاق می افتد، بازیکن دکور را انتخاب نمی کند، این کار به طور خودکار توسط بازی انجام می شود.
هر بار که در این بازی سکه به دست میآورم خیلی وقتها به آن اعتبار داده نمیشود، بنابراین چندین بار برای به دست آوردن یک پول بازی میکنم زندگیام کاملاً تلف میشود که زمان دیگری غیر از یک بازی خوب است.
بلدش نیستم نمیدونم باید چکار کنم میشه بگین؟؛)
تازه نصبش کردم امید وارم بازی خوبی باشه
سلام این بازی من صبح می کنم بنز میاد بازی خوبی من فکرکنم بازی خوبی نیست کنیست من مرسا هستم.
افتضاح یه ستاره هم زیاده براش خاک تو سرتون واقعا
ممنون خیلی خوبه ولی خیلی از یه مسعله ناراحت اثبانی یعنی خیلی چهار بار پاک نصبش کردم اما بازم به کیک یعنی پیراشکیه میرسم مرحله دوم نمیاد 😡
یک ستاره هم زیادشه اصلا هیچ بالا نمیاره الکی اینترنت مصرف کردم
این بازی خوبی است اما من آن را حذف نصب کردم زیرا بدون صرف پول واقعی غیرقابل بازی می شود
Echipa de gătit - Chef Roger si jocuri de gatit Arcade fzpb
اولین مشکل من: رستوران پای و استیک: مارچوبه را نمی توان به عنوان غذای جانبی اضافه کرد. من عاشق این هستم که چگونه مهارت های مدیریت زمان توسط این بازی به چالش کشیده می شود
سلام وقتی میریم تو بازی آشپز فقط یک مجسمه وایسادم ما باید چه کار کنیم تا بازی شروع بشه
این خیلی خسته کننده است من نمی توانم کلوچه را پیدا کنم تا روی آن کلیک کنم تا سرو شود، این باعث می شود جانم را از دست بدهم
منم یگانه اصلا این بازی خوب نیست
بازی خوبیه س ستاره میدم چون وسایلی ک میخواد عوض نمیشه مدلشو خودت انتخاب کنی فقد عوض میشه نو میشه
من این بازی را بسیار دوست دارم، اما امیدوارم تبلیغات محدود شود که هر بار نمایش داده نشود
بازی خوبی است.. من 5 ستاره می دهم اما دکمه های کمک من برای سطوح کار نمی کند. نمی دونم چرا... حذف نصب و دوباره نصب می کنم تا ببینم کمکی می کنه یا نه.
Cuisine Équipe - Jeux du Restaurant du Chef Roger Arcade dvnm
من عاشق بازی هستم، اما به خاطر اینکه نمیتوانم سطح دوم را بازی کنم، به من آسیب میزند. هر بار که سعی می کنم بازی کنم حتی بارگذاری نمی شود
Kochteam - Chef Rogers Kochspiele Arcade rpu