(Android/iOS) Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon χακάρισμα άπειρων χρημάτων
Feb 5, 2022 11:05:35 GMT 4
Post by picanaresgu on Feb 5, 2022 11:05:35 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα άπειρων χρημάτων ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Ολοκλήρωσα το παιχνίδι και ήταν πολύ ενδιαφέρον για να τελειώσει τόσο σύντομα
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Hygge wctw
Θέλω να δω πώς είναι το παιχνίδι
Το Επίπεδο 6 μου δίνει ένα πρόβλημα, παρακαλώ διορθώστε το ότι συνεχίζει να απεγκαθιστά όταν προσπαθώ να παίξω
συναρπαστικό, νέο σε αυτό το είδος παιχνιδιού, γι' αυτό το βαθμολογώ με 3 αστέρια στα 5.
Kurang apik woyyy
Bhuat aca ha🙊🙊🙊
Πάρα πολύ άσχημα
Το δικό μου παγώνει...δεν άνοιγε..γιατί είναι αυτό; Λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένη συσκευή;;
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 😳
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι τόσο ωραίο αλλά τόσο σκληρό αφού το παίξατε αλλά το σημαντικό σας άρεσε
Μου αρέσει να παίζω αυτό το πρόσθετο παιχνίδι!? Πότε θα προσθέσετε άλλο εστιατόριο;;;
Πώς είσαι
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ευχάριστο. Πολύ διασκεδαστικό σε αυτό το παιχνίδι. Αν το βαριέμαι βοήθησέ με να περάσει ο καιρός. Είναι πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι που μου αρέσει αυτό το παιχνίδι😊
Καλό παιχνίδι για νεότερους παίκτες
Είναι όμορφο ❤️❤️❤️ και αληθινό πρέπει να αναβαθμίσεις το εστιατόριό σου και να κερδίσεις περισσότερους πελάτες 🤗
Καταπληκτικό παιχνίδι
Θέλω να πω ότι είναι καλό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται πολλά χρήματα που κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο στο επίπεδο Avery, όταν παίζω το 4ο τα χρήματα γίνονται λιγότερα και η δουλειά γίνεται πιο δύσκολη χωρίς καμία βοήθεια από οποιοδήποτε άτομο που λέει απλά βάλε το πραγματικό σου χρήματα για να καλέσετε την ανάγκη σας,. Πολύ λυπηρό 😓🤷
Γεια σας αρέσει και με κέρδισαν γιατί είμαι υπέροχος, αλλά ελπίζω ότι αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται να είναι εντελώς διαδικτυακό, καλό για υπολογιστή πάντως, ευχαριστώ και καλή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σχετικά με το ντύσιμο σε αυτό το παιχνίδι όχι περισσότερο σαν, είμαι αθλητισμός.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ βαρετό που δίνω 1 αστέρι και θα απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι😞😞😒
Νομίζω ότι αυτή η εφαρμογή πρέπει να είναι 4 στα 5 γιατί μπορείτε να φτιάξετε φαγητό και είναι πολύ διασκεδαστικό
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά δεν θα αφήσει να δει το τελευταίο κομμάτι της κουζίνας για να προχωρήσει. Υπάρχουν μερικές δυσλειτουργίες, οπότε θα πρέπει να προχωρήσω σε άλλο. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι σου. Ισως αργότερα.
Δεν παίζει στο επίπεδο 3
Ωωωωωωω δυσκολο αλλα ωραιο
Είναι εύκολη η αναπαραγωγή αυτής της εφαρμογής
θέλω να δοκιμάσω αυτήν την εφαρμογή
είναι ωραίο να παίζεις
حلوه جداً
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι διασκεδαστικό και ανακουφίζει από το άγχος,
Ενημέρωση: τώρα διαγράφεται καθώς οι προγραμματιστές δεν έχουν δημιουργήσει νέα επίπεδα για πάνω από μια εβδομάδα τώρα. Κρίμα που θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Υποβαθμίστηκε σε 2 αστέρια καθώς τα επίπεδα έχουν εξαντληθεί, και ναι, έχω ενημερώσει και όχι.....δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες τοποθεσίες. Υπέροχο παιχνίδι, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί σας διατίθεται μόνο ένας συγκεκριμένος αριθμός κουπονιών για να παίξετε. Μόλις φύγουν, πρέπει να περιμένετε περισσότερα. Γιατί ω, γιατί θέλετε να σταματήσετε τους ανθρώπους να παίζουν το παιχνίδι σας;!!
Έχω κολλήσει στο επίπεδο 24 του Sea lounge επειδή ορισμένα από τα αντικείμενα απλώς δεν ανταποκρίνονται. Διορθώστε αυτό το σφάλμα
Μέχρι εδώ καλά.
Πολύ καλό παιχνίδι και επίπεδα δεν είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι που είναι δύσκολο να το βάλεις κάτω. Καλός τρόπος για να περάσει η ώρα. Διασκέδαση πολύ διασκεδαστική.
Καθόλου άσχημα... .
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά γιατί να δώσω περισσότερες πληροφορίες για τις λήψεις για να φτάσουμε στο επόμενο σημείο στον χάρτη
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μαγειρικής.. μου αρέσει να παίζω και δεν μπορούσα να σταματήσω να γίνω καλύτερος σεφ 😊👍
Αυτό είναι ένα φοβερό παιχνίδι τα επίπεδα είναι διαφορετικά, μπορείτε πραγματικά να μαγειρέψετε διαφορετικά φαγητά και δεν χρειάζεται να περιμένετε ζωές. Στην πραγματικότητα, σας δίνουν την επιλογή να παρακολουθήσετε βίντεο, τα οποία είναι πολύ σύντομα για 100 νομίσματα για να αγοράσετε συσκευές για να σας οδηγήσουν περισσότερο στο παιχνίδι.
Προσθέτει πολλά. Συνεχώς πρέπει να περιμένουμε μεταξύ των σταδίων. Θέλω οπωσδήποτε να δώσω ένα 5 αστέρι. Αλλά οι προσθήκες είναι πάρα πολλές
Λατρεύω τη μόδα και τη μαγειρική, σας παρακαλώ να ενημερώσετε το παιχνίδι
Πολύ καλό παιχνίδι σε σχέση με άλλα. Οι διαφημίσεις είναι σύντομες, τα επίπεδα, ακόμη και στα πιο δύσκολα, δεν είναι δύσκολο να ολοκληρωθούν. Οι αναβαθμίσεις δεν είναι OOP εάν κάνετε τα επιπλέον επίπεδα. Όλα τα πράγματα θεωρημένα, όχι υπερβολικά παρεμβατικά, ενώ εξακολουθούν να αποτελούν πρόκληση, όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύω τα δικά μου χρήματα. Νίκη για μένα.
Blockman Go Arcade okli
Είναι ωραία...
Τέλειο!!!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Τα γραφικά είναι δροσερά και καλά.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον και υπέροχο. Είμαι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 😍😍😍
Όταν τους ζητήθηκε να παρακολουθήσουν ένα βίντεο για να αλλάξουν ρούχα, τα παίρνουν πίσω και μετά με βάζουν να πληρώσω κέρματα για να διαγράψω το παιχνίδι που είναι cheating